Workshopok a humánus orvoslásról.

Bővebb információk a workshop menüpontban.

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin

Legalább a kislányommal lehettem!

 A kisfiam már tizenkét éves, de sosem kellett kórházba mennünk szerencsére. Születésekor volt csak kórházban. Akkor nagyon nem törődtek velünk. Nagyon negatív tapasztalatokkal tértünk haza, alig vártam, hogy végre otthon lehessünk. 2011- ben született egy kislányom, aki már nagyobb fejtörést okoz elevenségével.
Viszont nagyon kellemesen csalódtam a kórházban! Most teljesen más fogadott. Nagyon segítőkészek voltak, akár az éjszaka folyamán is jöttek, ha kértük. De ettől függetlenül is ránk néztek többször is!
Később, amikor tíz hónapos lett a kislányom pár napon belül kétszer kerültünk kórházba.

Először torokgyulladással. Nagyon-nagyon segítőkészek, kedvesek voltak velünk! Igaz, én csak egy széket kaptam aludni, ami roppant kényelmetlen volt, de legalább a kislányommal lehettem végig. Három nap múlva hazaengedtek, de következő nap egy lenyelt tárgy miatt visszakerültünk, de akkor is nagyon szuper ellátásban volt részünk!
Én személyes tapasztalataim alapján mondom, hogy tökéletesen aranyosak és kedvesek voltak mind velünk, mind az "ott hagyott" babákkal! Voltak olyan pici babák,akiknek a szülei "nem értek rá" velük bent maradni és gondozni őket, vigyázni rájuk, de ezekkel a babákkal is nagyon szépen bántak a nővérek, orvosok! Minden tiszteletem az övék!!!
Ettől függetlenül támogatom, hogy a nagyobb gyerekekkel is ott maradhasson a szülő! Mindenkinek sokkal jobb lenne! A nővérek válláról is lekerülne egy kis "teher" (mert van rajtuk bőven!), és a szülők is sokkal nagyobb biztonságban érezhetnék magukat, hogy a gyerekükkel együtt lehetnének! Semmilyen rossz tapasztalatom nincs a gyerekkórházakkal, illetve az ott dolgozókkal kapcsolatban, de én is szívesebben lennék a gyermekemmel, mint hogy "idegenekre" bízzam!!!!
Támogatom azt, hogy akárhány éves legyen egy gyerek, de a szülő ott lehessen vele!!!

 

 

 

Támogatóink: